Kortlek med eget tryck – din helt egna, unika spelkortslek!

Kortlekar är utmärkta gåvor, födelsedagspresenter – eller varför inte julklappar? Vi producerar kortlekar utifrån dina egna bilder. Du kan alltså hos oss skapa spelkort med helt egna bilder, ditt egna tryck, i vilken upplaga du vill. Vi trycker allt från en enda kortlek och uppåt – även om det förstås blir billigare per styck med flera kortlekar än bara en.

Det finns i princip ingen gräns för hur många kort du kan ha i din lek, eller vilken storlek du vill ha. Kontakta oss så gör vi din kortlek utifrån hur du vill ha den. Det går att ta fram specialgjorda kartonger/askar, men om det inte är en serieproduktion så kan detta bli kostsamt.

Om du siktar in dig på en standard, som t ex Bridge- eller Pokerstorlek, har 54 kort eller färre och nöjer dig med vår läckra ask i klar hårdplast, så blir det en snygg, proffsig och kul kortlek som du kan ge bort eller sälja.

Vi hjälper dig med allt från prototyper till serieproduktioner!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare med dina spelkort!